Ultima oră
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Cel mai interesant meci al etapei s-a terminat indecis VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Cel mai interesant meci al etapei s-a terminat indecis

VIDEO | Petrolul - Gloria Buzău 0-0. Penalty-ul ratat de gazde, singurul aspect ce a animat partida

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666919/2/petrolul-ploiesti-gloria-buzau-superliga-superbet-15-07-2024.jpg

Gloria Buzău, echipă nou-promovată în Superligă, a încheiat la egalitate în deplasare, 0-0, cu Petrolul Ploieşti, în ultimul meci din prima etapă.

Buzoienii au început meciul cu ocazia lui Ricardo Matos, din minutul 11, iar în minutul 34 Cristian Dumitru l-a încercat şi el pe Zima, dar fără probleme pentru portarul ploieştenilor.

Răspunsul gazdelor a venit prin şutul lui Mario Bratu, din minutul 45, respins de Greab. Petrolul a avut un gol anulat, în minutul 52, la Berisha, pentru ofsaid, pentru ca arbitrul Istvan Kovacs să acorde un penalti gazdelor în minutul 57, după ce Călin l-a călcat pe Berisha în careu. A executat Grozav, care a trimis pe lângă poartă, irosind astfel cea mai mare ocazie ploieşteană din acest meci.

Oaspeţii s-au apărat exact şi au reuşit să menţină tabela intactă, iar partida dintre Petrolul şi Gloria Buzău s-a încheiat fără gol marcat, 0-0.

VIDEO | Petrolul - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Ţicu, Huja, Papp, Hanca - Işfan, Seto, Dumitriu - Grozav, Berisha, Bratu
  • Gloria: Greab - Scheda, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu - Prejmereanu, T. Călin, Budescu - Tescan, C. Dumitru, Matos

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 82: Tolea recuperează şi trece în viteză de mai mulţi adversari, apoi pătrunde în careu şi trage în braţele lui Greab.

Minutul 57: Călin îl faultează în careu pe Berisha. Centralul dictează penalty, dar Grozav trage pe lângă poartă de la punctul cu var.

Minutul 52: Berisha scapă în lateral şi îl învinge pe Grea. Reuşita e anulată corect pentru offside.

Minutul 45+5: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45: Bratu şutează surprinzător de la distanţă. Greab se întinde şi scoate de lângă bară.

Minutul 40: Contraatac rapid al gazdelor, faza îşi pierde sclipirea iniţial, dar mingea ajunge în cele din urmă în careu, unde este respinsă în ultimul moment.

Minutul 11: Matos trage din marginea careului, dar Zima e la post.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

Petrolul este gata de debutul în noul sezon. Ploieştenii au ambiţii mari după ce în această vară au sosit investitorii turci, iar pe banca tehnică a ajuns Mehmet Topal, fostul mare fotbalist turc. Trupa de pe Ilie Oana a încheiat sezonul trecut pe locul 11, la doar 4 puncte de locul de baraj.

De cealaltă parte, Gloria Buzău a promovat direct din Liga 2 şi vrea să producă cea de-a doua surpriză a primei etape din noul sezon, după ce Unirea Slobozia a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 pe terenul Farului.

Ultima întâlnire dintre cele două combatante a avut loc în anul 2022, atunci când ambele formaţii se aflau în Liga 2. Scorul a fost 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele