Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

VIDEO | Rafael Nadal, victorie fabuloasă la Bastad. A avut nevoie de aproape 4 ore pentru a se califica în semifinale

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21674805/1/profimedia-0890649492.jpg

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat vineri în semifinalele turneului ATP 250 Nordea Open, de la Bastad (Suedia).

Nadal (38 de ani, locul 261 ATP) a dispus în sferturile de la Bastad de argentinianul Mariano Navone (23 de ani, locul 36 ATP), favoritul numărul 4 al turneului, învingându-l în trei seturi, scor 6(2)-7, 7-5, 7-5.

Meciul a durat trei ore şi 59 de minute, iar Nadal va evolua în semifinale împotriva croatului de pe locul 130 ATP, Duje Ajdukovic.

Rafael Nadal s-a mai impus în turneul de la Bastad, în 2005, când a câştigat Openul suedez după o finală cu cehul Tomas Berdych.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele