Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

VIDEO | Ratarea anului! Diogo Izata de la Buzău nu a putut marca cu poarta goală din 2 metri

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21369247/2/iata.png

Farul Constanţa a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Gloria Buzău, în grupele Cupei României

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dumitrache, în minutul 86.

Mijlocaşul Diogo Izata a avut o ratare antologică, în minutul 75. Acesta nu a putut marca din 2 metri cu poartă goală, lusitanul a primit o minge perfect plasată din flanc.

În clasamentul grupei D, Farul ocupă ultimul loc, fără nidiun punct după două etape, iar Gloria Buzău este pe locul 4, cu trei puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele