Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

VIDEO | România va juca pentru bronz la Cupa Mondială Universitată. Aproape de un rezultat mare contra SUA

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21099030/1/rom-hochei.png

Turneu de hochei important găzduit de România. Opt echipe vin la Harghita, la Cupa Mondială Universitată. Toată acţiunea este în direct pe Prima Sport.

Cehia, Suedia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi bineînţeles România, care se vor înfrunta pe gheaţa de la Cârţa pentru trofeul suprem.

Naţionala României va juca meciul pentru medaliile de bronz. ”Tricolorii” au cedat la limită contra marii favorite, Statele Unite ale Americii, cu scorul de 3-2. Selecţionata noastră a forţat pe final şi a scos portarul, în speranţa unui rezultat istoric, contra unei naţiuni care dă ora exactă în hocheiul mondial.

România îşi va afla adversarul din finala pentru locul 3, dintre pierzătoarea disputei Canada - Slovacia, care va fi de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 4.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele