Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Sabrina Ionescu, huiduită după ce a marcat un coş senzaţional la Paris

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21689646/1/gt7rwwixoaa-yx5.jpg

Echipa feminină de baschet a Statelor Unite ale Americii a învins reprezentativa Belgiei, scor 87-74, la Paris.

Partida a fost mai complicată decât se anticipa, jucătoarele Belgiei reuşind să menţină scorul strâns. Desprinderea finală s-a produs abia în al patrulea sfert, act câştigat de SUA cu scorul de 27-21.

Ultimul coş al duelului a fost înscris de la mare distanţă de Sabrina Ionescu, sportiva cu părinţi români. Imediat după reuşită, shooting guard-ul s-a descătuşat şi le-a făcut semn suporetrilor să tacă, moment în care publicul a început să o huiduie copios.

 

 

 

Sabrina Ionescu a înscris şase puncte, la care a adăugat cinci pase decisive. Cea mai bună marcatoare de la SUA a a fost colega Sabrinei de la New York Liberty, Breanna Stewart, care a înscris 26 de puncte. De asemenea, A'ja Wilson, MVP-ul ultimelor două sezoane în WNBA, a marcat 23 de puncte şi a recuperat mingea de 13 ori.

Pentru SUA urmează duelul cu Germania, decisiv pentru prima poziţie în grupă, iar Belgia va întâlni Japonia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele