Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

VIDEO | Steaua - FC Argeş 0-0. ”Remiză albă” în derby-ul rundei inaugurale din Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21692601/2/steaua-bucuresti-acs-campionii-fotbal-club-arges-liga-2-casa-pariurilor-06-08-2024.jpg

Steaua a încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat pe teren propriu, în compania formaţiei FC Argeş, în prima etapă din Liga II.

VIDEO | Steaua - FC Argeş 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Steaua: Frănculescu – St. Drăghici (cpt.), Vîrtej, Beţa, Ad. Ilie – Dav. Păcuraru, Dani Iglesias, Rober Sierra, Enceanu – Nacho Heras, Chipirliu
  • CFC Argeş: Oncescu – Tofan (cpt.), M. Tudose, Esteban Orozco, Briceag – P. Petrescu, Seto, Doukoure, Y. Pîrvu – Vl. Morar, Rob. Moldoveanu

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 90+1: Briceag primeşte pe 7 metri şi trage în portar!

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 33: Petrescu a reluat spectaculos pe spate din careu. Mingea a trecut peste transversală.

Minutul 15: Chipirliu pătrunde în careu şi trage, dar Oncescu respinge spectaculos.

Minutul 7: Două ocazii imense irosite de Iglesias! Mai întâi a tras în bară, apoi din a doua încercar s-a opus Oncescu, cu un reflex fabulos.

Minutul 1: A început partida!

------------------------

Steaua începe un nou sezon în Liga 2 fără drept de promovare. „Militarii” s-au descurcat foarte bine în amicale, obţinând 5 victorii, un egal şi o înfrângere cu Farul Constanţa.

De cealaltă parte, FC Argeş are parte de un nou început. După venirea lui Dani Coman în funcţia de preşedinte şi a lui Nicolae Dică în cea de antrenor, piteştenii au speranţe mari în acest sezon, după ce în ultimele două au retrogradat din Superliga, iar în sezonul trecut s-au zbătut prin play-out.

Ultima confruntare oficială dintre cele două combatante a avut loc sezonul trecut şi s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Steaua Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele