Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Wolverhampton urcă în clasamentul din Premier League. Rezultatele de sâmbătă

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21518754/1/wolverhampton.jpg

Wolverhampton a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Fulham, în etapa a 28-a din Premier League.

După o primă repriză fără goluri, dar în care Fulham a ratat două ocazii de gol importante, Rayan Ait-Nouri a deschis scorul pentru gazde, în minutul 52. Fulham nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Jose Sa, ba mai mult, Tiom Cairney – intrat în minutul 61, a trimis balonul în propria poartă şase minute mai târziu şi „lupii” conduceau cu 2-0. Alex Iwobi a redus din diferenţă, în minutul 90+8, făcând 2-1, scor cu care s-a şi încheiat meciul de pe Molineux.

Echipa lui Gary O’Neil a pierdut doi jucători accidentaţi, pe mijlocaşii Pedro Neto (înlocuit la pauză) şi Bellegarde (ieşit în minutul 11), iar acum aşteaptă verdictul medicilor în privinţa celor doi.

În clasament, Wolverhampton a urcat pe locul 8, cu 41 de puncte. Fulham este pe locul 12 (35 de puncte), iar Bournemouth se află pe 13, cu 32 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 28-a din Premier League:

Manchester United – Everton 2-0 (Bruno Fernandes 12 penalti, Rashford 36 penalti);

Bournemouth – Sheffield United 2-2 (Outtara 74, Unal 90+1 / Harner 27, J. Robinson 64);

Crystal Palace – Luton Town 1-1 (Mateta 11 / Woodrow 90+6);

Wolverhampton – Fulham 2-1 (Ait-Nouuri 52, Cairney 67 autogol / Iwobi 90+8).

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele