Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Xavi şi-a confirmat decizia de a părăsi FC Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21511075/1/profimedia-0762257219-1.jpg

După ce Xavi şi-a anunţat plecarea de la FC Barcelona la finalul sezonului, apropiaţii tehnicianului au lăsat să planeze îndoiala asupra deciziei, însă spaniolul a clarificat sâmbătă lucrurile, potrivit Le Figaro.

Întrebat despre o eventuală revenire asupra deciziei sale, Xavi nu a fost categoric. "Dacă mi-aş schimba decizia în cazul în care clubul nu găseşte o soluţie potrivită? Nu, aşa cum am spus deja, nu va fi nicio schimbare, voi pleca", a declarat el într-o conferinţă de presă.

La 27 februarie, familia lui Xavi lăsase să se înţeleagă faptul că antrenorul ar mai putea rămâne un sezon la clubul catalan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele