Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Celine Dion a cântat live la ceremonia de deschidere a JO, afirmă directorul muzical al evenimentului

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21684365/1/dion.jpg

În timp ce Lady Gaga şi Aya Nakamura şi-au preînregistrat prestaţiile la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice în caz de probleme tehnice, directorul muzical al evenimentului, Victor Le Masne, a dezvăluit că Celine Dion a dorit să "cânte cu adevărat".

Toate prestaţiile artiştilor prezenţi au fost preînregistrate în caz de probleme tehnice, directorul muzical Victor Le Masne a dezvăluit în coloanele Ouest France că interpretarea de către cântăreaţa canadiană a Imnului iubirii în vârful Turnului Eiffel nu a fost playback.

"Am planificat acest lucru, dar ea chiar a cântat", spune directorul muzical al ceremoniei de deschidere.

"Dorinţa pentru ea a fost imediată. Am fost avertizaţi cu privire la starea ei de sănătate. Dar aveam posibilitatea, dacă ea nu era acolo, să difuzăm versiunea lui Édith Piaf", a adăugat Thomas Jolly, directorul ceremoniei, pentru Ouest France.

Potrivit BFMTV, starea de sănătate a solistei canadiene - care suferă de sindromul persoanei rigide - era atât de fluctuantă, încât ea a lăsat deschisă posibilitatea de a nu veni pentru ultimul moment, dacă nu se simţea în stare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele