Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Celine Dion ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21679453/1/dion.jpg

Céline Dion se află la Paris, cu trei zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, unde este aşteptată să concerteze, potrivit RTL, care confirmă o informaţie a BFMTV.

Artista în vârstă de 56 de ani a decolat din Las Vegas, unde locuieşte, luni, la ora 16.32, la bordul unui Bombardier BD-700 închiriat de VistaJet, o companie aeriană cu care obişnuieşte să călătorească.

Potrivit informaţiilor BFM TV, cântăreaţa este cazată la Royal Monceau, în arondismentul 8. De asemenea, ea urmează să facă o probă la Dior, în vederea ceremoniei de deschidere, au declarat pentru BFM TV surse din anturajul ei.

Zvonul privind participarea lui Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2024 circulă de mai multe luni, dar nu a fost niciodată oficializat. Ea ar putea cânta „L'Hymne à l'amour” de Édith Piaf.

Prestaţiile artiştilor vor fi înregistrate de teama unei defecţiuni sau a unei probleme tehnice.

Ministrul Sporturilor, Amélie Oudéa-Castéra, nu a vrut să confirme şi nici să infirme la „Télématin” participarea cântăreţei în spectacolul regizat de Thomas Jolly.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele