Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Comeback de senzaţie pentru Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel! Avem argint şi la dublu rame

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21689875/2/profimedia-0894493696.jpg

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat medalia de argint în proba de dublu rame feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Este a treia medalie a canotajului românesc la Paris 2024.

Cele două sportive tricolore au fost cronometrate cu timpul 7:02.97. Pe prima poziţia a podiumului a urcat un echipaj din Ţările de Jos (6:58.67), iar pe locul trei s-a clasat Australia (7:03.54).

Este a treia medalie a canotajului românesc la Paris 2024, după aurul câştigat de Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea la dublu vâsle masculin şi argintul obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin.

Per total, este a cincea medalie pentru Team Romania. La înot, David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele