Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Explicaţie halucinantă dată de preşedintele lui Ankaragucu după ce l-a bătut pe arbitru! "S-a aruncat pe gazon"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21420839/1/profimedia-0828729655.jpg

Incidentul de ieri de la partida dintre Ankaragucu şi Rizespor, încheiată cu scorul de 1-1, a fost cel mai mediatizat subiect din sport în toată lumea.

Faruk Koca, preşedintele echipei Ankaragucu, a pătruns pe teren şi l-a luat la bătaie pe arbitru după finalul partidei, iar de astăzi se află în arestul poliţiei împreună cu alţi doi indivizi.

Koca a rupt tăcerea şi a explicat, din punctul lui de vedere, cum s-a produs incidentul.

”Eu doar am vrut să protestez verbal şi să-l scuip în faţă pe arbitru. I-am dat o palmă peste faţă, palma mea nu i-a cauzat hematomul.

După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare 5-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon.

M-au luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a spus Faruk Koca, citat de Daily Mail.

mail-share icon Email
viewscnt