Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Florin Răducioiu a dat verdictul! "Va fi foarte greu pentru Bergodi să continue" | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 10 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21417291/1/raducioiu.png

Rapid a pierdut, scor 1-2, contra FC Voluntari.

La emisiunea Fotbal Show de la finalul partidei, Florin Răducioiu şi-a dat cu părerea despre situaţia în care se află Bergodi.

Fostul internaţional consideră că Rapid trebuie să înceapă să câştige, altfel italianul ar putea să aibă postul ameninţat.

"E clar că faptul că esţi la cinci meciuri fără victorie evident că presiunea va fi foarte mare pe el (n.r. Berogdi). Acum trebuie să găsească soluţii! Cât mai repede!

Să înceapă să câştige, de altfel am văzut şi suporterii, cum a spus şi Viorel, au ironizat puţin propria echipă. Apele sunt destul de tulburi în acest club.

Trebuie să găsească soluţii cât mai repede şi să înceapă să câştige pentru că altfel va fi foarte greu pentru Bergodi să continue, după părerea mea." a spus Florin Răducioiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele