Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Formula 1: Daniel Ricciardo (AlphaTauri) ratează GP-ul din Singapore

Formula 1 Publicat de Tudor Moisa pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21314317/1/profimedia-0800078148.jpg

Daniel Ricciardo nu a mai participat la curse de când s-a accidentat la mână în timpul unei ieşiri în decor la GP-ul Ţărilor de Jos, la sfârşitul lunii august, şi va rata Marele Premiu din Singapore în acest weekend, relatază L'Equipe.

Liam Lawson va concura pentru AlphaTauri.

AlphaTauri a precizat însă că Ricciardo va fi prezent la standul echipei. Nu a fost menţionată nicio dată pentru revenirea sa pe circuit.

Al treisprezecelea la Zandvoort şi apoi al unsprezecelea la Monza, Liam Lawson îşi va continua interimatul şi va avea o nouă oportunitate de a-şi lăsa amprenta.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele