Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Ioan Andone a dezvăluit antrenorii care au fost pe lista conducerii lui Dinamo

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21420762/2/rednic-il-vrea-pe-andone-lana-el-la-dinamo-zfalcosul-ii-raspunde-in-stilul-caracteristic-zma-duc-doar-size6.jpg

Dinamo a înregistrat o nouă înfrângere, 0-1 împotriva Universitaţii Cluj, iar Kopic rămâne fără victorie pe banca trupei din Ştefan cel Mare.

Acum, Ioan Andone a dezvăluit ce alte variante a avut conducerea lui Dinamo înainte de a-l numi antrenor pe Kopic. Acesta a spus că a fost contactat pentru a-şi da cu părerea în privinţa lui Liviu Ciobotariu, Ionuţ Badea, Florin Bratu şi Florin Maxim.

”Am plecat dezamăgit. Jocul nu suferă foarte mult să zici că joacă foarte prost, dar e criză de rezultate! Am fost contactat de Andrei Nicolescu la telefon, nu-i ştiam nici numărul, nici nu i-am răspuns. Apoi m-a sunat Gabi Glăvan.

M-a sunat să mă întrebe de nişte antrenori români, să-mi spun o părere, mi-am spus părerea, au fost patru antrenori: Ciobi, care am înţeles că nici nu le-a răspuns telefon, Bratu, Ionuţ Badea şi Maxim de la Hunedoara. Mi-am spus părerea mea, dacă s-ar descurca sau nu în situaţia asta. Altă discuţie nu a fost. 

Au ales un străin, l-au studiat din ce am înţeles, a salvat nişte echipe în cariera lui, s-a dus în situaţii dificile şi a reuşit să salveze echipa. Au trecut trei jocuri şi lucrurile arată tot la fel”, a spus Ioan Andone, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele