Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

La asta nu se aştepta nimeni! Gică Hagi nu va mai fi antrenorul Farului

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21416913/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Rezultatele din acest sezon l-au făcut pe Gică Hagi să ia o decizie radicală. După 18 etape, Farul este abia pe locul 8 în Superligă. Campioana stagiunii precedente se află la nu mai puţin de 12 de puncte liderul FCSB.

La conferinţa de presă premergătoare duelului cu Petrolul Ploieşti, Gică Hagi a anunţat că nu va mai fi antrenorul constănţenilor în sezonul viitor. Acesta a spus că va păstra 10% din acţiunile echipei şi speră că va coopta un om potent financiar în acţionariatul clubului.

”Constanţa, Dobrogea, trebuie să devină o prioritate importantă. Farul trebuie să devină echipa tuturor, trebuie să fie un exemplu, cum trebuie să fie organizat un club. Trebuie să aibă un buget foarte mare. Foarte mare! Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron. De la anul, trebuie să aibă un alt antrenor care va fi plătit şi care nu e patron. Lucrurile trebuie să se schimbe.

Drumul ăsta nu cred că e un drum care să fie bun. Cred că rămâneţi cu toţii surprinşi, dar ăsta e adevărul. Cu siguranţă că eu, personal, o să reflectez. Dacă v-am zis-o public, voi face lucrul acesta. Lucrurile nu mai pot merge în continuare aşa. Lucrurile trebuie să meargă în progres, în dezvoltare. Bugetul unei echipe, pentru a fi printre cele mai bune din România, nu poţi să lucrezi cu deficit de buget. Nu poţi să n-ai bani de transferuri şi celelalte să aibă, şi dacă stă Hagi pe bancă ce uşor e şi mergem să câştigăm.

Au fost doi ani, am dus, am făcut lucruri bune, mai puţin bune, am vorbit. Voi păstra 10%, nu vreau mai mult. O spun public ca s-o înţeleagă toată lumea.

Nu plec din club, rămân cu 10%, dar trebuie să vină oameni cu bani, care vor şi cred că Farul e un club foarte bine organizat. Oraşul, comunitatea, trebuie să înţeleagă că echipa asta aduce spectacol în oraş, face reclamă oraşului şi trebuie să fie la nivel de top!”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele