Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Lady Gaga l-a prezentat pe logodnicul ei premierului francez Gabriel Attal în tribunele de la Arena La Défense

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21685353/1/gaga.jpg

Premierul demisionar Gabriel Attal a întâlnit-o duminică, în Arena La Défense, pe cântăreaţa americană Lady Gaga pe care a felicitat-o pentru interpretarea piesei "Mon truc en plumes" a lui Zizi Jeanmaire la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. "O performanţă incredibilă" care i-a "tăiat respiraţia", a scris el pe Instagram şi TikTok, unde a împărtăşit un scurt videoclip al întâlnirii lor.

Cei doi s-au îmbrăţişat iar Lady Gaga i-a mulţumit în franceză lui Gabriel Attal, înainte de a-l prezenta pe "logodnicul ei" Michael Polansky, un om de afaceri cu care are o relaţie de patru ani.

Artista în vârstă de 38 de ani nu a anunţat încă oficial că se căsătoreşte. Presa din America, inclusiv revista People, a preluat rapid ştirea.

Lady Gaga asistă la competiţiile de la Jocurile Olimpice alături de viitorul ei soţ, scrie TF1. Înainte de a asista la premierea înotătorului francez Léon Marchand, cuplul a fost la Accor Arena, unde gimnasta americană Simone Biles şi-a făcut revenirea.

Tom Cruise, Ariana Grande, Serena Williams şi regizoarea filmului "Barbie", Greta Gerwig, s-au aflat în tribune. "Forţă şi talent inimaginabile. Nu voi uita niciodată această zi, sunt atât de recunoscătoare să fiu atât de aproape şi să fiu martora acestor femei incredibile", a scris cântăreaţa în povestea sa de pe Instagram, referindu-se la gimnastele americane.

Lady Gaga a mai pregătit o exclusivitate pentru fanii ei francezi. Ea a interpretat fragmente de pe viitorul album pentru curioşii care au venit să o aştepte duminică în faţa hotelului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele