Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Mihai Rotaru a pus piciorul în prag! Anunţul cu privire la fuziunea dintre Universitatea Craiova şi FCU Craiova! ”Noi facem fotbal. Noi nu suntem în războaie”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21397421/1/zdkzzjvhmwjimmu5mthjngjhztayothlnwy0ztzlntm-thumb.jpg

În ultimul timp s-a discutat tot mai mult despre o posibilă fuziune între echipele craiovene din Superligă. Totuşi, acest scenariu pare că nu va avea loc, cel puţin nu în viitorul apropiat.

Mihai Rotaru a vorbit despre acest subiect şi a spus că este exclus ca posibila fuziune să aibă loc.

Patronul Universităţii Craiova a mai declarat că există o rivalitate între clubul la care activează şi cel deţinut de Adrian Mititelu, dar că acest ”război” se rezumă doar la fotbal, iar în afara terenului nu există o dispută între el şi Mititelu.

”Chiar nu ne interesează, noi facem fotbal. Eu nu m-am certat cu nimeni, nu o să mă cert vreodată! Noi nu suntem în războaie, ceilalţi sunt în războaie. Noi nu avem războaie cu nimeni, noi jucăm fotbal. Noi avem terenul de joc, suporterii pentru care jucăm, oraşul pentru care jucăm. Nu vrem să ne războim cu nimeni. Să unim echipele? Exclus!

Nimeni din clubul nostru nu a vorbit niciodată despre fuziune. Ei întotdeauna. Acum când au văzut că nu se pune problema, păi v-a întrebat cineva? În rest, nu am nimic cu nimeni, discut cu oricine. În momentul în care coboară foarte jos nu am cum să mă asociez”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele