Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Mihai Stoica, dezvăluire incendiară! A înregistrat o convorbire cu un fost jucător de la FCSB şi a vrut să meargă la Comisie! "A fost ceva mizerabil"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21427519/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica a răspuns acuzaţiilor apărute la adresa partidei dintre FCSB şi Hermannstadt. Sorin Cârţu a insinuat că preţul mare plătit de bucureşteni pentru transferul lui Baba Alhassan a dus la evoluţia slabă a sibienilor în meciul din această etapă.

Mihai Stoica a contracarat şi i-a răspuns lui Cărţu. După, managerul general de la FCSB a ţinut să precizeze că formaţia la care activează a procedat corect şi a povestit un episod petrecut între el şi Bălgrădean în 2020.

Portarul celor de la CFR Cluj semnase cu formaţia din Gruia după ce a intrat în ultimele şase luni ale contractului pe care îl avea cu FCSB. Bălgrădean semnase înainte de partida dintre FCSB şi FC Botoşani, încheiată cu scorul de 2-2, dar acesta nu a spus nimănui din club despre această mutare şi a fost titular. La vremea respectivă, CFR şi FCSB erau în luptă directă pentru titlu.

Mihai Stoica a dezvăluit că aflase de mutare şi l-a înregistrat pe Bălgrădean în momentul în care l-a sunat şi l-a confruntat cu privire la această situaţie. Meme a vrut să meargă la Comisia de Etică cu înregistrarea, dar nu avea niciun temei, pentru că CFR Cluj şi Bălgrădean nu încălcaseră regulamentul.

"Lui Bălgrădean, Copilu Marian i-a spus <<Nu le spune că ai semnat, rămâne între noi>> şi Bălgrădean a venit şi a apărat la Botoşani, am făcut 2-2 şi a greşit flagrant la un gol. 

Eu am aflat întâmplător după meciul ăla şi i-am spus. E singura dată în viaţa mea când am înregistrat pe cineva, pentru că eram revoltat. La ce mod... Eu l-am adus pe Bălgrădean, se plimba pe stradă, că-l dădea Chiajna afară. Gigi voia portar şi începuse lumea să-i trimită lui Gigi portari.

Atunci eu l-am sunat şi mi-a spus <<Presidente, voiam să-ţi spun, dar mi-a zis să nu spun>>. Bine, cred că mi-a spus 'vroiam'. Cu aia trebuia mers la comisia de etică şi luate măsuri, dar cine să ia măsuri? Ia-l pe om, îl strângi cu uşa, ia înregistrarea.

Regulamentar puteau să facă transferul, era în ultimele şase luni, dar ce au făcut a fost ceva mizerabil, cel mai urât lucru întâmplat vreodată, cel puţin mie", a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele