Ultima oră
Ianis Hagi, de neoprit în noul tricou: ”Şi-a arătat clasa, chiar dacă a fost exclus din peisaj de Rangers!”

Ianis Hagi, de neoprit în noul tricou: ”Şi-a arătat clasa, chiar dacă a fost exclus din peisaj de Rangers!”
Fotbalistul de la FCSB a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, iar impresarul a trecut la ameninţări: „Va fi nevoit să bage mâna în buzunar” Fotbalistul de la FCSB a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, iar impresarul a trecut la ameninţări: „Va fi nevoit să bage mâna în buzunar”
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor

Motivele din spatele deciziei luate de Mircea Lucescu. "Am vorbit aseară şi mi-a spus că se retrage"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21370702/1/profimedia-0771518563.jpg

Vesta momentului în fotbalul românesc este retragerea lui Mircea Lucescu. Il Luce nu a oferit multe detalii la conferinţa de presă, iar motivul pentru care a luat decizia aceasta a fost neclar, până acum.

Într-o intervenţie la Fanatik, Ovidiu Ioaniţoaia a dezvăluit că a vorbit aseară cu Lucescu şi acesta i-a transmis că se gândeşte să se retragă.

Jurnalistul, care este şi prieten cu Mircea Lucescu, a explicat motivele din spatele deciziei.

“Am vorbit aseară (n.r. joi seara) şi mi-a spus că se retrage. Motivele sunt că i-au vândut cei mai buni jucători, după cum ştiţi. Al doilea motiv, nu i-au adus jucători, aşa cum au promis.

Al treilea motiv: este o stare de tensiune legată de război şi a ajuns cu răbdarea la limită. Cred că a mai putut să continue, este o conjunctură nefericită la CV-ul lui, la realizările lui, faptul că nu mai are echipă şi risca să piardă meciurile în continuare.

Cred că asta l-a determinat să renunţe. N-a vrut să îşi termine cariera umilit şi nu ar fi fost drept să se întâmple aşa. A renunţat, în ciuda faptului că el va rămâne “sclavul” fotbalului toată viaţa. 

Am vorbit cu el aseară, pe la 21:00. Mi-a spus: «Cred că mă retrag». Noi tot vorbisem, dar mărturisesc că am sperat că nu este aşa pentru că a mai spus şi altă dată. Faptul că a pierdut cu Şahtior, deşi este o diferenţă mare…

Şahtior a adus 4-5 jucători, Dinamo Kiev a pierdut. Surkis a plecat la Monte Carlo, cred că e mai frumoasă viaţa acolo decât în Ucraina. Omul s-a simţit şi părăsit, singur şi atunci...

Mă mir că vorbeşte despre retragerea din fotbal. Credeam doar că pleacă de acolo şi mai rămâne, mai încearcă. El este într-o formă fizică bună. Orice este posibil, el nu este un tip obosit, vorbesc des cu el.

Probabil că s-au strâns prea multe frustrări, necazuri şi nu a mai rezistat. Interesant este că şi-a luat adio de la ambele echipe pe care le-a antrenat în Ucraina. A fost prilejul ideal. 

El zice că şi-a încheiat cariera. Eu cred că şi-a încheiat cariera în Ucraina. Nu ştiu ce mă face să cred că nu va putea să trăiască departe de fotbal”, a spus Ovidiu Ioaniţoaia pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt