Ultima oră
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV

Nu este Moldovan! Mihai Stoica a numit cel mai bun portar din Superligă care nu joacă la FCSB

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21441571/1/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022.jpg

Fotbalul a luat sfârşit în România pentru câteva săptămâni, iar Mihai Stoica a profitat de ocazie şi a făcut analiza jucătorilor din Superligă.

Oficialul de la FCSB a fost provocat la Orange Sport să numească cel mai bun prim 11 din Superligă. Totuşi, a existat şi o condiţie: Mihai Stoica nu a putut numi jucători de la FCSB.

Acesta a avut o preferinţă cel puţin interesantă pe postul de portar. Stoica nu l-a numit pe Moldovan, titularul naţionalei, ci pe Sava, de la CFR Cluj.

"Noi de la Stelea am tot avut portari, de fapt de la Lung, portari foarte buni. Mi-au plăcut portarii cu talie, e adevărat că cei fără talie sunt spectaculoşi, Moldovan a acaparat poarta naţionalei şi sunt de felicitat cei care au girat mutarea, dar oricând aş alege un portar cu talie. Nu există portar de valoare sub 1.90, Casillas a fost extraoardinar, mic, de 1.82, dar e altă discuţie" a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Primul 11 ales de Mihai Stoica

Oficialul de la FCSB a numit în 11-le ideal jucători de la CFR Cluj, Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Farul, FCU Craiova, Sepsi şi Rapid.

R. Sava (CFR Cluj) - Braun (Rapid), Screciu (Universitatea Craiova), Larie (Farul), Chipciu (U Cluj) - Al. Creţu (Universitatea Craiova), Tachtsidis (CFR Cluj), Nistor (U Cluj) - Ştefănescu (Sepsi), Chiţu (FCU Craiova), Petrila (Rapid / împrumutat de la CFR Cluj).

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele