Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

Paulo Dybala spune că Juventus îi datorează o sumă colosală. “Nu îmi amintesc când am primit ultimul salariu”

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21041400/1/dybala-fb-1.jpg

Argentinianul Paulo Dybala a declarat, pentru Gazzetta dello Sport, că gruparea Juventus Torino nu i-a plătit o parte din salariu, astfel că îi datorează peste 3,5 milioane de euro.

“Nu îmi amintesc când am primit ultimul salariu, dar ştiu că Juventus încă îmi datorează bani”, a spus fotbalistul.

Dybala a acceptat să încaseze mai târziu 3,7 milioane de euro, constând într-o parte a salariului pe sezonul 2020-2021, pentru a permite clubului să facă faţă problemelor din pandemie. Şi alţi jucători au procedat ca Dybala ca să îşi ajute cluburile în pandemie. Însă Juventus încă nu şi-a plătit datoriile faţă de argentinian.

Potrivit jucătorului, clubul are termen până în aprilie. Dacă nici până atunci nu îşi va plăti datoria, Paulo Dybala ar putea apela la instanţă pentru a-şi primi banii.  

Dybala a jucat la Juventus Torino în perioada 2015 – iunie 2022, iar acum este legitimat la AS Roma.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele