Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Preşedintele Klaus Iohannis participă la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21680383/1/iohannis.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri,la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, dar şi a recepţia oferită de Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, cu acest prilej. De asemenea, şeful statului va fi prezent, joi, la inaugurarea Casei României, la Ambasada României la Paris.

Potrivit agendei preşedintelui Klaus Iohannnis, şeful statului va participa, joi, începând cu ora 14.00, la inaugurarea Casei României, eveniment organizat de Ambasada României la Paris.

Vineri, la ora 17.30, şeful statului va fi prezent la recepţia oferită de Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, iar de la ora 20.30, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele