Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

Sergiu Hanca, aproape de acord cu o formaţie din Superliga

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21236717/1/hanca.jpg

Sergiu Hanca (31 de ani) a plecat de la Universitatea Craiova. Jucătorul a avut o relaţie tensionată cu conducerea în ultima perioadă, iar oltenii au anunţat despărţirea printr-un comunicat sec, de doar 6 cuvinte.

”Îi urăm succes lui Sergiu Hanca!” este comunicatul scurt al oltenilor.

Cei de la Fanatik scriu că Hanca e aproape de a îmbrăca tricoul celor de la Petrolul Ploieşti şi va fi remunerat cu 8.000 de euro pe lună, o sumă mare pentru Superliga. Astfel, fotbalistul nu va mai reveni la Dinamo.

Jucătorul a trecut pe la ”câini” în perioada 2016-2019, dar în acest moment nu poate fi adus datorită interdicţiei la transferuri, de asemenea, salariul lui Hanca ar fi alt impediment.

La începutul anului, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au cerut o sumă consistentă de la Universitatea Craiova.

Cei doi fotbalişti au fost excluşi din lotul Universităţii Craiova de fostul antrenor din Bănie, Mirel Rădoi, şi au recurs la mijloace legale pentru a-şi susţine cauza, ei considerând că au fost nedreptăţiţi la acel moment.

Solicitările jucătorilor, respinse

”HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale şi pretenţii finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanţie formulată de pârât. Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată de pârât, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanţie, ca neîntemeiată. Cu recurs.

VÎNĂ IONUŢ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale şi pretenţii finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanţie formulată de pârât. Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată de pârat, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecata ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanţie, ca neîntemeiată. Cu recurs”, a fost comunicatul oficial.

 

mail-share icon Email
viewscnt