Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Sportivii ruşi şi belaruşi vor reveni în competiţiile World Triathlon

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21095265/1/triatlon.jpg

World Triathlon, forul mondial de triatlon, a anunţat, joi, că susţine recomandările CIO cu privire la sportivii ruşi şi belaruşi şi le va permite acestora să concureze ca neutri, relatează Reuters.

“În principiu, World Triathlon susţine dezvoltarea unei căi pentru ca sportivii şi oficialii independenţi şi neutri cu paşapoarte ruseşti şi belaruse să concureze în sporturile noastre. World Triathlon, în consultare cu CIO şi ASOIF, va lucra în vederea dezvoltării proceselor de revizuire independente necesare pentru a permite şi a planifica revenirea acestor persoane la competiţiile şi evenimentele noastre”, a precizat forul internaţional.

Conducerea forului şi-a reafirmat solidaritatea cu Ucraina în contextul războiului declanşat de Rusia şi a subliniat că “independenţa oricărui sportiv sau oficial reprezintă o condiţie pentru ca persoanele respective să revină la competiţiile World Triathlon”.

Tenisul de masă, nataţia, scrima, judo şi taekwondo se numără printre sporturile olimpice care au făcut paşi pentru reintegrarea sportivilor din Rusia şi Belarus ca neutri.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele