Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Un patron din Superligă, atac frontal la adresa lui Gigi Becali! ”El nu poate să facă fotbal de performanţă”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21414063/1/bec.jpg

FCSB este pe primul loc în Superligă, dar nu toată lumea crede că echipa patronată de Gigi Becali va reuşi să şi câştige campionatul.

Deşi a făcut multe afaceri cu patronul ”roş-albaştrilor” şi este un apropiat al acestuia, Valeriu Iftime crede că Becali este principala cauză pentru care FCSB nu are rezultate notebile de ani de zile.

Finanţatorul moldovenilor consideră că din cauza abordării latifundiarului din Pipera nu se califică FCSB în cupele europene.

”La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanţă, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declaraţii cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbalişti la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu eşti pregătit de competiţii mari, de aia nu se califică în Europa”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele