Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Veteranul Ioan Hora s-a înţeles cu o echipă ce a impresionat sezonul trecut

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21645795/1/hora.png

Lovitură de imagine dată de FC Bihor Oradea. Nou-promovata în Liga 2 l-a transferat pe Ioan Hora (35 de ani).

Experimentat atacant a jucat sezonul trecut la CS Crisul Santandrei, în Liga 3. Hora are un CV fabulos pentru nivelul ligii secunde: titlul cu CFR Cluj, două Cupe ale Turciei cu Konyaspor şi Akhisarspor, o Cupă a României cu FCSB, o Supercupă a României cu CFR Cluj.

A fost un target pentru mine. Am zis că nu mă las de fotbal până nu îmbrac şi culorile oraşului meu. Mă bucur că am ajuns la FC Bihor şi sper să pot ajuta, nu doar să rămânem în Liga 2, ci să putem ataca promovarea mai sus pe viitor.

Lucrurile trebuie luate pas cu pas, noi ca şi grup trebuie să conştientizăm că suntem acum în Liga 2 şi sezonul ăsta principalul obiectiv este menţinerea. Va fi un campionat greu pentru noi mai ales că suntem nou promovată.

Dacă suntem concentraţi sută la sută, dornici de muncă, cu siguranţă vor veni şi rezultatele. Important e ca din 3 august să fim cu toţii în vână pentru că e nevoie de fiecare jucător. Cred mult în acest proiect şi mi se pare foarte interesant, mai ales că cunosc din oamenii care conduc acum FC Bihor şi cred în ceea ce vor ei să facă”, a declarat Hora. pentru Bihor Online.
  • Atacantul a bifat 3 selecţii în naţionala României.

FC Bihor se pregăteşte acasă până pe data de 7 iulie. Apoi este programat un cantonament în Ungaria, la Balmazujvaros.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele