Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

VIDEO | Brighton - Tottenham 4-2! Victorie clară obţinută de trupa lui De Zerbi

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21444416/1/profimedia-0832924701.jpg

Brighton s-a impus, scor 4-2, împotriva Tottenham, în penultimul meci al etapei cu numărul 19 din Premier League.

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

Brighton a început meciul în forţă, iar după doar 23 de minute tabela arăta 2-0. Scorul a fost deschis de Hinshelwood, în minutul 11, iar Joao Pedro a dublat avantajul, din penalti.

După pauză tot Brighton a fost în prim plan. Estupinan a făcut 3-0 cu un şut superb, în minutul 63, iar Joao Pedro a reuşit dubla, tot din penalti, în minutul 76.

Tottenham s-a trezit abia pe final, atunci când Veliz (minutul 81) şi Davies (minutul 84) au redus din diferenţă. Cele două reuşite s-au dovedit a fi doar de consolare pentru Spurs, iar Brighton a luat toate cele trei puncte.

După 19 etape, Brighton se află pe locul 8 în Premier League, cu 30 de puncte, în vreme ce Tottenham ocupă poziţia a cincea, cu 36 de puncte.

În următoarea etapă, Tottenham primeşte vizita celor de la Bournemouth, în vreme ce Brighton are meci în deplasare cu West Ham.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele