Ultima oră
Thomas Tuchel este aproape de a prelua selecţionata Angliei Thomas Tuchel este aproape de a prelua selecţionata Angliei
Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României! Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României!
Ultimă oră! Echipa de start a lui Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania! Titular surpriză

Ultimă oră! Echipa de start a lui Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania! Titular surpriză
Anunţ fantastic înainte de Dinamo - FCSB! Vestea pe care ambele echipe o aşteptau. UPDATE: Peste 35.000 de bilete vândute Anunţ fantastic înainte de Dinamo - FCSB! Vestea pe care ambele echipe o aşteptau. UPDATE: Peste 35.000 de bilete vândute
Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu
LIVE TEXT |  U21: România - Elveţia 2-0. Stoica face ”dubla”. Gest ireal comis de selecţionerul Pancu LIVE TEXT | U21: România - Elveţia 2-0. Stoica face ”dubla”. Gest ireal comis de selecţionerul Pancu

VIDEO ǀ Budescu cel harnic! A pus umărul la deszăpezirea stadionului din Ploieşti

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20997712/1/budescu.png

Petrolul – Chindia, partidă din runda a 23-a a SuperLigii României, se vede azi, de la ora 17:00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro! În prima rundă din campionat din 2023, niciuna dintre ele nu a reuşit să se impună.

Ninsoarea care a acoperit aproape toată România a fost generoasă cu oraşul Ploieşti, iar gazonul de pe ”Ilie Oană” a avut serios de suferit. Organizatorii au făcut eforturi impresionante pentru curăţare, dar partida contra Chindiei se va juca pe un teren greu, iarba fiind acoperită de noroi în multe porţiuni.

Printre cei implicaţi în prepararea terenului a fost şi Constantin Budescu, surprins în dreapta maşinii ce s-a ocupat de degajarea zăpezii.

"Ne-am apucat de deszăpezit! Ooo, să străiţi! Mai dă aici, că uite aici dau centrare!" a declarat carismaticul fotbalist.

 

mail-share icon Email
viewscnt