Ultima oră
VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou

”Vreau să felicit echipa Farul Constanţa”. Florin Pârvu a recunoscut superioritatea adversarilor

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21023393/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-13-02-2023.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Munteanu ’28 şi Alibec ’58 (penalty).

Antrenorul celor de la Petrolul, Florin Pârvu a recunoscut superioritatea adversarilor şi a recunoscut că cei de la Farul au meritat victoria, deoarece au prestat un joc solid.

”Vreau să felicit echipa Farul Constanţa, care a făcut un meci foarte bun. Noi am venit aici să ne închidem şi să marcăm pe contraatac. Din păcate, am făcut o greşeală. Repriza a doua am început-o foarte bine, apoi a apărut acel penalty. Dar e o victorie meritată a Farului, îi felicit.

Îmi asum mutarea din prima repriză, e responsabilitatea mea şi îmi asum. Am suferit mult la pasul final, le-am şi transmis la pauză să avem mai multă personalitate. Dar asta e, mergem înainte. Sperăm ca meciurile următoare să obţinem puncte.

Ne-au lipsit foarte mult Budescu şi Irobiso. Îi aşteptăm la antrenamente de săptămâna viitoare. Sperăm ca la meciul cu CFR Cluj să îi avem la dispoziţie. Toată responsabilitatea pentru astăzi e a mea”
, a explicat Pârvu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt