Ultima oră
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”

Marea surpriză a acestui start de sezon în Superliga, cu şanse mari la play-off. „Se pot bate!” | EXCLUSIV VIDEO

Superliga Publicat pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21710963/1/superliga-alternate-1.jpg

Oţelul a încheiat la egalitate meciul cu Petrolul, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, în primul meci al etapei a şaptea din Superligă.

Într-un meci fără valenţe deosebite, Oţelul a avut primele ocazii ale meciului de la Ploieşti, prin Cisotti (min. 16) şi Papp (min. 17). Gazdele au cerut un penalti în minutul 36, la o cădere în careul gălăţean a lui Tudorie, dar arbitrul Rareş Vidican nu a acordat nimic. Partea secundă a fost săracă în faze de poartă şi partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0.

În clasament, Oţelul Galaţi are 12 puncte şi ocupă locul al treilea, în timp ce Petrolul este pe 4, cu 10 puncte.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Marius Baciu a vorbit despre prestaţia cenuşie a celor două echipe în acestă partidă. Cu toate că fostul fundaş nu a fost mulţumit de jocul arătat de cele două formaţii, acesta consideră că se vor bate la play-off în acest sezon, în special Oţelul. 

„Dorinel Munteanu, ştim bine, dacă nu are spaţii e foarte complicat, (n.r. Oţelul) e o echipă organizată, o echipă care joacă bine contraatac, joacă bine tranziţia pozitivă, dar când trebuie să construiască şi pentru ei e foarte greu. 

Dorinel a spus că vrea play-off, la fel şi în sezonul precedent, dar cred că ambele echipe (n.r. Oţelul şi Petrolul) când o să joace cu alte echipe mai bune o să se exprime mai bine. Sunt două echipe grele pentru granzi, din punctul meu de vedere ambele se pot bate (n.r. la play-off), dar mi se pare un plus pentru Dorinel”, a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele