Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Transferul surpriză al iernii? Două echipe din Bundesliga sunt gata să îl cumpere pe titularul fostei campioane

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21445151/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-cupa-romaniei-betano-6-12-2023-3.jpg

Răzvan Sava este revelaţia sezonului în lotul CFR-ului. Deşi a fost adus în vară Cătălin Căbuz, pentru a îl înlocui pe Scuffet, portarul a fost trimis destul de repede în împrumut la Hermannstadt, motivul fiind evoluţiile foarte bune ale lui Sava, care şi-a câştigat postul de titular indiscutabil.

Acum, CFR Cluj ar putea să îl piardă pe tânărul goalkepper. Mai exact, nemţii de la Koln şi Mainz au fost impresionaţi de siguranţa oferită de Sava. CFR Cluj are a doua cea mai bună apărare a actualului sezon din Superligă, după FCSB.

Răzvan Sava, de la CFR Cluj, în atenţia formaţiilor Koln şi Mainz

Koln şi Mainz se bat la retrogradare în Bundesliga. Cele două formaţii ocupă locurile 16 şi 17, cu doar 10 puncte după 16 etape şi la egalitate cu ultima clasată, Darmstadt.

Conform publicaţiei Sportitalia, cele două echipe sunt interesate de serviciile tânărului portar. Totuşi, sursa menţionează că va fi destul de greu ca un transfer să se realizeze în această iarnă.

”Una dintre revelaţiile din ultima perioadă a clujenilor este Răzvan Sava. Portarul român, născut în 2002, se descurcă foarte bine şi a atras atenţia mai multor echipe. Este interes pentru el de la două echipe din Bundesliga. Mainz şi Koln l-ar fi văzut de mai multe ori.

Totuşi, plecarea lui Sava în luna ianuarie este dificilă” a scris Sportitalia.

Răzvan Sava, evoluţii foarte bune la CFR Cluj 

În vârstă de 21 de ani, Răzvan Sava s-a născut la Timişoara şi este cotat la 1 milion de euro pe site-ul Transfermarkt.

Acesta s-a format în Italia, la echipele de tineret ale lui Juventus, Pescara, Lecce şi Torino, înainte să facă pasul, în ianuarie 2022, la CFR Cluj, în schimbul a 250.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele