Ultima oră
Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile
”Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”. Andrei Prepeliţă, decizie cu privire la preluarea băncii tehnice a celor de la FCU Craiova ”Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”. Andrei Prepeliţă, decizie cu privire la preluarea băncii tehnice a celor de la FCU Craiova
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1. Baiaram face ”dubla” VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1. Baiaram face ”dubla”
FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!”  VIDEO EXCLUSIV

FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!” VIDEO EXCLUSIV
E gata! MM Stoica a făcut anunţul în direct! Jucătorul este OUT de la FCSB: ”Nu mai prelungim!” | VIDEO EXCLUSIV

E gata! MM Stoica a făcut anunţul în direct! Jucătorul este OUT de la FCSB: ”Nu mai prelungim!” | VIDEO EXCLUSIV
Un fan al echipei Atletico Madrid a fost suspendat pe viaţă după ce a aruncat cu obiecte în timpul meciului cu Real Madrid Un fan al echipei Atletico Madrid a fost suspendat pe viaţă după ce a aruncat cu obiecte în timpul meciului cu Real Madrid

Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică”

FCSB Publicat astăzi, 19:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21750045/1/popa.jpg

FCSB era gata să facă un transfer spectaculos, dar mutarea a picat deşi au fost discuţii avansate, se pare, pentru ca mutarea să se parafeze. Este vorba de Adi Popa, care a confirmat, abia acum, că putea ajunge la Ajax Amsterdam în urmă cu mai multe sezoane, când FCSB era antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi se lupta cu şanse reale la calificarea în grupele Ligii Campionilor.

La acel moment, actuala campioană a României atrăgea atenţia şi jucătorii îi erau pe listele mai multor echipe din Europa. S-au şi făcut mutări importante, printre care şi plecările lui Vlad Chiricheş sau Florin Gardoş, dar ei puteau fi urmaţi şi de Adi Popa.

FCSB putea să îl vândă pe Adi Popa la Ajax

Mijlocaşul, care era unul dintre cei mai buni jucători din lotul bucureştenilor, a fost dorit de Ajax Amsterdam.

Acum nu ştiu cât de adevărat este. Ştiu că doar înaintea partidel cu Legia din Champions League am avut meci la Mediaş. Mi-a spus Reghe: „Bă, te gândeai tu că pleci la Ajax?”. M-a sunat şi Ogăraru şi mi-a zis că eram cap de listă. „Hai să ne calificăm şi pleci şi cu primă”, mi-a zis Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf).

Înainte de meciul cu Chelsea, Ana (n.r. Anamaria Prodan) mi-a spus că a intrebat de mine reprezentatul lor, însă erau dispuşi să plătească o sumă mai mică. M-ar fi trimis la una din echipele lor satelit şi apoi reveneam la ei, dacă aş fi confirmat”, a spus Adi Popa la ProSport Live.

Adi Popa, de trei ori campion cu FCSB

Adi Popa, care are 24 de selecţii şi 4 goluri pentru echipa naţională, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawoun, Ludogoreţ şi FC Voluntari.

La capitolul trofee câştigate, acesta are o colecţie impresionantă de trei titluri de campion al României cu FCSB, un titlu de campion al Bulgariei cu Ludogoreţ Razgrad, două Cupe ale Ligii cu FCSB, două Cupe ale României cu FCSB şi o Supercupă a României cu FCSB.

Popa a mai trecut în carieră pe la: FC Timişoara 2, CS Buftea, Gloria Buzău, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading (Anglia), Al Taawon (Arabia Saudită), Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), FC Voluntari şi Academica Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele