Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Este oficial! FCSB şi-a prezentat starul

FCSB Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21721804/1/369532510-852187829600274-7370324501924294129-n.jpg

Toată telenovela legată de transferul lui Daniel Bîrligea este gata.

Gigi Becali a confirmat totul în cursul zilei de marţi. Bîrligea a semnat un contract valabil 5 ani, cu o clauză de reziliere de 15 milioane de euro.

Atacantul a fost prezentat la palatul din Pipera al lui Becali şi a oferit şi prima reacţie din postura de jucător al FCSB-ului. Bîrligea a declarat că este extrem de fericit că a semnat cu campioana României şi a dezvăluit şi motivul pentru care nu i-a mai răspuns la telefon lui Gigi Becali.

În decursul zilei de marţi seara, FCSB l-a prezentat oficial pe atacant prin intermediul reţelelor sociale. 

”Bine ai venit, Daniel Bîrligea!

FCSB anunţă transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul şi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Daniel va purta tricoul cu numărul 9 şi se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous.

Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, este anunţul clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele