Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Fostul mare internaţional, discurs manifest la adresa lui Marius Ştefănescu: „E nevoie să dai şi tu oamenilor ceva, să vadă ceva” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21715780/1/lask-linz-fcsb-play-off-europa-league-22-08-2024.jpg

Marius Ştefănescu a fost cumpărat de FCSB de la Sepsi în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, dar nu a impresionat până acum.

În 13 partide, Marius Ştefănescu a marcat două goluri şi a livrat un assist. În preliminariile UCL, acesta nu a fost aproape inexistent pe teren şi nu a contribuit la nici măcar un gol.

Jucătorul a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, care l-a criticat de câte ori a avut ocazia în spaţiul public.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa lui Marius Ştefănescu despre care a spus că trebuie să producă ceva, pentru că lumea îşi pierde încet răbdarea cu el.

„Poate la Ştefănescu trebuie să ai puţină răbdare. Ştefănescu poate nu a fost învăţat niciodată să stea cu presiunea aia pe el că dacă nu faci nimic în 45 de minute e scos. El poate nu făcea nimic 45 de minute, nu avea nicio presiune pe el, intra repriza a doua şi făcea ceva.

Trebuie să înţeleagă şi el că dacă o ţine aşa nu prea e ok. Ai nevoie de ceva timp, ai nevoie ca să te înţeleagă lumea, dar cred că e nevoie să dai şi tu oamenilor ceva, să vadă ceva, să faci ceva, să dai un şut la poartă, să dai un gol, să dai o pasă de gol, să driblezi pe cineva.

Că dacă pierzi toate mingile de fiecare dată ai o problemă. Poate e un altfel de om care nu a fost obişnuit cu stilul ăsta. Şi atunci până se adaptează, dacă se adaptează, poate nu o face niciodată. Dar atunci trebuie avut puţină grijă, pentru că el fotbal ştie.” , a declarat fostul mare internaţional la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele