Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali nu se opreşte, după ce a dat lovitura cu Bîrligea! FCSB a bifat un nou transfer

FCSB Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21722869/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Gigi Becali a reuşit să obţină semnătura lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, însă latifundiarul nu se opreşte aici.

FCSB a bifat un nou transfer. Este vorba despre Sekou Sidibe (23 de ani), fotbalist sosit la FCU Craiova în anul 2021 de la formaţia olandeză FC Emmen, notează Fanatik.

Adrian Mititelu l-a lăsat pe Sidibe să plece gratis la FCSB, însă în contract a inclus ca echipa sa să păstreze 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Conform sursei mai sus menţionate, fotbalistul ar urma să ajunge la FCSB în cursul zilei de joi, 5 septembrie, pentru a face vizita medicală şi pentru a fi legitimat la campioana României.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele