Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Oltenii pot reveni pe podium

Superliga Publicat astăzi, 09:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21749253/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-31-08-2024-1.jpg

Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, într-un duel ce închide runda cu numărul 11. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Înaintea acestui duel, Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 16 puncte acumulate după primele 10 etape. Oltenii vin după 4 etape în care au obţinut doar 2 puncte şi nu au altă variantă în această seară decât victoria, care îi poate readuce pe podium.

De partea cealaltă, Unirea Slobozia se află pe 14, cu 11 puncte. Ialomiţenii vin după 2 înfrângeri consecutive, cu Dinamo şi Rapid, iar în cazul unui succes pe Oblemenco se pot apropia la o singură „lungime” de primul loc de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele