Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Mihai Stoica, comparaţie între Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea. „Nu poţi să îi găseşti defect! I-am spus că nu vrea să vină" | EXCLUSIV VIDEO

Superliga Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21722326/1/louis-munteanu-daniel-birligea.jpg

Toată telenovela legată de transferul lui Daniel Bîrligea este gata. Gigi Becali a confirmat totul în cursul zilei de marţi. Bîrligea a semnat un contract valabil 5 ani, cu o clauză de reziliere de 15 milioane de euro.

În decursul zilei de marţi seara, FCSB l-a prezentat oficial pe atacant prin intermediul reţelelor sociale.

În direct la Fotbal Show, MM Stoica a vorbit despre noua achiziţie a FCSB-ului. Oficialul a dezvăluit discuţia pe care a avut cu Gigi Becali despre transferul lui Bîrligea.

„Mi-a spus: 'Bă, Bîrligea? Bă, Gigi, îmi place foarte mult, dar noi jucăm altceva faţă de CFR, dar nu poţi să îi găseşti defect.' Nu l-am văzut niciodată pe Bîrligea să nu aibă chef.

Cred că putem să îl luăm. Cu cât? Cu 2.000.000. Zic mamă... Şi până la urmă... Gigi s-a dus la culcare şi nu se făcuse absolut nimic. Eu trebuia să ştiu sigur dacă vrea să vină la noi sau nu.", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica a continuat şi a dezvăluit că spre deosebire de Bîrligea, Louis Munteanu nu a vrut să vină la FCSB.

"Uite, spre exemplu, cu Louis Munteanu, eu i-am spus lui Gigi acum câteva luni: 'Gigi, nu vrea să vină'. Dar Gigi a zis: 'Nu mă interesează'.", a mai spus Mihai Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele