Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Patronul Rapidului a reacţionat după ce Bîrligea a ajuns la FCSB: ”Noi am fost primii care am făcut oferta!”

FCSB Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21722980/1/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-13-08-2023-3.jpg

Toată telenovela legată de transferul lui Daniel Bîrligea este gata. Gigi Becali a confirmat totul în cursul zilei de marţi. Bîrligea a semnat un contract valabil 5 ani, cu o clauză de reziliere de 15 milioane de euro. Atacantul va câştiga 25.000 de euro pe lună, iar CFR a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, plus alte bonusuri.

Atacantul a fost prezentat la palatul din Pipera al lui Becali şi a oferit şi prima reacţie din postura de jucător al FCSB-ului. Bîrligea a declarat că este extrem de fericit că a semnat cu campioana României şi a dezvăluit şi motivul pentru care nu i-a mai răspuns la telefon lui Gigi Becali.

În decursul zilei de marţi seara, FCSB l-a prezentat oficial pe atacant prin intermediul reţelelor sociale. 

Pe lângă clauzele enunţate mai sus, Becali a acceptat şi faptul că în următorii cinci ani, Bîrligea nu va putea juca contra CFR-ului. Acest lucru s-a mai produs în trecut, când Mititelu a procedat la fel în cazul mutării lui Compagno la echipa bucureşteană. 

Rapid l-a dorit şi ea pe atacant şi chiar l-a ”supărat puţin” pe patronul FCSB. Chiar dacă Becali a anunţat că giuleştenii au intrat pe fir pentru a convinge jucătorul să ajungă la echipa lui Dan Şucu în timp ce negocia FCSB, Victor Angelescu, acţionar la Rapid, susţine că, de fapt, echipa lui a făcut prima oferta. 

”Noi am fost primii care am făcut oferta!”

"Nu cred că mai sunt prea multe de spus. A semnat cu cei de la FCSB. Din ce ştim noi, dar repet, e o chestie care nu e sută la sută, pentru că nu ţine doar de noi, noi am fost primii care am făcut oferta. Până la urmă, FCSB a făcut cea mai mare ofertă, s-au înţeles cu jucătorul şi l-au transferat. Mai mult ce putem să spunem?

Din ce ştiu eu, n-avea de unde să ştie domnul Şucu despre un contract între alte două părţi. Dacă domnul Varga i-ar fi spus că e deja transferat, bănuiesc că s-ar fi închis. Dar s-a terminat povestea, a semnat cu FCSB. Mergem mai departe.

Cred că e benefic pentru fotbalul românesc. S-au înţeles cu jucătorul şi clubul. L-au luat, bravo lor, mergem mai departe. Şi ei şi-au dorit jucători care au ajuns la noi. E o chestie normală în fotbal şi benefică, zic eu", a spus Victor Angelescu, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele