Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Răzvan Lucescu a răbufnit după victoria cu Atromitos: „Cum este posibil?”

Fotbal Internațional Publicat pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21719930/1/profimedia-0801917856.jpg

PAOK Salonic, viitoarea adversară a formaţiei bucureştene FCSB în Liga Europa, a învins duminică seara, în deplasare, gruparea ateniană Atromitos, scor 2-1, în etapa a treia din Super Liga greacă.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV.

PAOK, echipă condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a reuşit să deschidă scorul la Atena în ultima parte a reprizei întâi, în minutul 45, când a marcat Andrija Zivkovic.

Acelaşi Zivkovic a avut un gol anulat de VAR, în minutul 69, şi gazdele au egalat în minutul 85, prim Amr Warda. PAOK a lovit decisiv în minutul 90, prin Camara, şi s-a impus cu 2-1.

La finalul meciului, Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa arbitrajului. Antrenorul român l-a criticat pe centralul partidei, dar şi pe cei din camera VAR pentru felul în care au gestionat anumite momente ale partidei.

„Este o victorie incredibilă împotriva arbitrilor şi a VAR. Chiar nu pot să înţeleg de ce al doilea gol al nostru a fost anulat şi apoi a fost dau un fault. Cum este posibil ca un penalty să nu fie acordat, mai devreme, în Levadiakos – AEK şi să îi fie acordat lui Otto. Cum este posibil?

Ce a mai rămas de anul trecut, de la ultimul meci al sezonului, este valabil şi acum. Am câştigat împotriva arbitrilor! Nu pot să înţeleg de ce s-a fluierat din primul şi până în ultimul minut al primei reprize!

În trei faze clare am ieşit pe contraatac şi jocul a fost oprit pentru a se întoarce faza. Cu siguranţă nu a fost un meci bun pentru noi. Am avut o deplasare, am avut probleme, nu am jucat cum ne-am dorit şi gazonul nu a fost la fel de bun, ok. Dar am luptat şi asta contează. O victorie uriaşă împotriva arbitrilor.” , a declarat acesta, potrivit sport24.gr.

Viitoarea adversară a echipei FCSB în grupa din Liga Europa se află acum pe locul al doilea în campionatul grec, la egalitate de puncte, 9, cu liderul Olympiacos Pireu.

mail-share icon Email
viewscnt