Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ultimă oră! Clubul din Superligă a rămas fără antrenor! Anunţ oficial: ”Doresc tot ce este mai bun pentru ei”

Superliga Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21722751/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024.jpg

Deşi Poli Iaşi a pierdut cu scorul de 6-2 în ultima etapă a Superligii şi conducerea moldovenilor a anunţat că Tony Da Silva primeşte în continuare credit şi nu se pune probleme să fie înlocuit, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Jucătorii ieşeni au revenit astăzi la antrenamente după ce antrenorul le-a oferit 4 zile libere după eşecul zdrobitor de la Sibiu, iar surpriza conducerii a fost că Poli Iaşi a rămas fără antrenor.

Conducătorii trupei din Copou au încercat să îl facă pe Tony să se răzgândească, însă fără succes. Anunţul tehnicianului a fost făcut ulterior şi în vestiar.

Miercuri, clubul moldovean a anunţat despărţirea de antrenorul Tony Silva. 

”Doresc tot ce este mai bun pentru ei”

"Mulţumim, Tony da Silva! Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva şi clubul nostru s-a încheiat, la solicitarea tehnicianului.

"Pentru binele echipei Poli Iaşi, am decis să închei, astăzi, contractul. Vă mulţumesc tuturor, de la cei din club până la suporteri, pentru colaborare, pentru încurajări şi pentru critici. Doresc tot ce este mai bun pentru Poli, iar în acest moment simt că aceasta e decizia înţeleaptă. Momentele frumoase trăite aici nu mi le poate lua cineva şi vor rămâne mereu în amintirea mea.", a spus tehnicianul portughez.

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli pe 1 aprilie, în acest an, şi sub comanda sa echipa a reuşit menţinerea în Superligă după rezultatele înregistrate în ultimele etape din sezonul trecut. Apreciem munca sa în Copou şi îi dorim mult succes în carieră", a transmis Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele