Ultima oră
Nu e Alex Chipciu! Alegerea lui Mircea Lucescu pentru postul de fundaş stânga în locul lui Nicuşor Bancu + Selecţionerul mai pregăteşte alte 2 modificări surprinzătoare Nu e Alex Chipciu! Alegerea lui Mircea Lucescu pentru postul de fundaş stânga în locul lui Nicuşor Bancu + Selecţionerul mai pregăteşte alte 2 modificări surprinzătoare
Didier Deschamps a reacţionat după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol şi agresiune sexuală Didier Deschamps a reacţionat după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol şi agresiune sexuală
Cutremur în fotbalul românesc! Încă un club este pe cale de dispariţie Cutremur în fotbalul românesc! Încă un club este pe cale de dispariţie
Conducerea Rapidului i-a stabilit viitorul lui Marius Şumudică Conducerea Rapidului i-a stabilit viitorul lui Marius Şumudică
Costel Căşuneanu, performanţă remarcabilă: pentru a patra oară consecutiv podiumul final de la viteză în coastă Costel Căşuneanu, performanţă remarcabilă: pentru a patra oară consecutiv podiumul final de la viteză în coastă
Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT

Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet”

Superliga Publicat astăzi, 09:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21765997/1/462559775-478111598712576-4452124316985273751-n.jpg

 

 

Darius Olaru, Alexandru Mitriţă şi Florinel Coman au fost cei mai în formă jucători din Superliga în anul 2024.

Cei trei fotbalişti sunt principalii candidaţi pentru premiul de cel mai bun fotbalist al acestuia an în primul eşalon al fotbalului românesc.

Darius Olaru, jucătorul FCSB-ului, a fost decisiv în calificarea campioanei României în faza principala din Europa League, dar şi în victoria istorică obţinută cu PAOK la Salonic. Căpitanul „roş-albaştrilor” a marcat 15 goluri în sezonul trecut şi a livart 5 pase decisive, iar în actuala ediţie a reuşit deja 10 goluri şi 6 assist-uri în toate competiţiile.

De cealaltă parte, Alexandru Mitriţă este cel mai important jucătorul la Universităţii Craiova. De la revenirea în Bănie, „Piticul Atomic” a marcat 24 de goluri şi a livart 14 pase decisive, evoluţiile sale făcându-l pe selecţionerul Mircea Lucescu să îl convoace din nou la echipa naţională.

Florinel Coman, transferat în vara aceasta de Al-Gharafa, a fost cel mai folosit jucător de la FCSB în sezonul trecut şi a contribuit decisiv la câştigarea unui nou titlu după 9 ani de secetă. Fostul şeptar al campioanei a înscris de 19 ori şi a pasat decisiv de 10 în toate competiţiile pentru FCSB în sezonul 2023/2024.

Adrian Mutu a numit fotbalistul anului în Superliga

Cifrele fabuloase pe care cei trei fotbalişti le-au avut în acest an i-au dus în poziţia de favoriţi pentru câştigarea premiului de cel mai bun fotbalist al anului 2024 în Superliga.

Adrian Mutu a analizat întreg parcursul celor trei jucători în acest an şi a dat verdictul, explicând alegerea pe care a făcut-o.

„Olaru ar merita să fie fotbalistul anului în România. La bătaie cu Mitriţă. Coman a pierdut teren pentru că a plecat din România. Mitriţă pierde teren pentru că nu a câştigat campionatul, Olaru l-a câştigat, s-a calificat în Europa League şi nivel bun în campionat, goluri şi nu numai.

Eu cred că Olaru va câştiga şi el merită, cu toate că şi pe locul doi Mitriţă. Diferenţa o face campionatul şi calificarea în Europa League. E cel mai complet, e jucătorul cel mai în formă, cel mai constant al FCSB-ului. Dacă Mitriţă câştiga campionatul, era Mitriţă.

Lui Olaru nu ai cum să nu îi dai jucătorul anului pentru că are şi valoare, a şi câştigat. Şi la Balonul de Aur, în general îl iau cei care câştigă Champions League”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele