Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu
VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B
România - Elveţia 2-2. Naţionla U20 a salvat remiza în minutul 90 România - Elveţia 2-2. Naţionla U20 a salvat remiza în minutul 90
Cel mai rapid pilot de turisme din ţară şi-a mărturisit pasiunea pentru fotbal. ”Rămâne sportul rege” Cel mai rapid pilot de turisme din ţară şi-a mărturisit pasiunea pentru fotbal. ”Rămâne sportul rege”
Mircea Lucescu atac la Becali? ”Vor să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan!”

Mircea Lucescu atac la Becali? ”Vor să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan!”

Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Jucătorul de la FCSB, direct în Premier League pentru o sumă incredibilă! Englezii au făcut marele anunţ

FCSB Publicat astăzi, 19:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21765434/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-1.jpg

Joyskim Dawa (28 de ani) a venit de la Botoşani la FCSB în vara anului 2022.

De atunci, fundaşul camerunez a fost jucător de bază în lotul campioanei României, pentru care a bifat 106 meciuri, reuşind să înscrie 11 goluri şi să livreze 2 pase decisive.

Dawa a avut parte de evoluţii solide în ultima perioadă, mai ales în partidele disputate de FCSB în faza principală din Europa League. Fundaşul a fost integralist în victoria istorică de pe terenul celor de la PAOK, iar prestaţia sa de la Salonic l-a adus în vizorul mai multor cluburi din Premier League.

Presa britanică susţine că fotbalistul FCSB-ului este curtat intens de Leeds United, Everton şi Fulham, echipe ce ar fi dispuse să îi plătească lui Joyskim Dawa clauza de reziliere, care este în valoare de 4 milioane de lire.

Recent, presa din Anglia a scris despre interesul echipelor din Anglia pentru Dawa. Britanicii au precizat că preţul jucătorul este foarte mic şi au dat de înţeles că nu ar fi o problemă pentru cluburi să îi achite această sumă lui Becali. 

Englezii îl consideră chilipir pe Dawa

"Leeds, Everton şi Fulham l-au ochit pe fundaşul care a 'înflorit târziu', dar este disponibil la preţ de chilipir: 4 milioane de lire!", au titrat jurnaliştii de la Mirror.

"Fotbalistul de 28 de ani, care a 'explodat' târziu, a impresionat în meciurile din Europa League, în acest sezon, în care şi-a ajutat echipa să obţină două victorii. Dawa a jucat în cariera sa în Ucraina, Letonia şi România, are 9 selecţii la naţionala Camerunului, iar acum visează să facă saltul către Premier League.

Reprezentanţii lui Dawa sunt convinşi că jucătorul e capabil să evolueze la nivel înalt şi, mai presus de toate, este disponibil la preţ de chilipir: are o clauză de aproximativ 4 milioane de lire sterline.", au mai scris englezii.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, susţine Transfermakt.
  • Fundaşul camerunez mai are contract cu FCSB până în vara anului 2027

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele