Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

MM Stoica a fost întrebat despre revenirea lui Stanciu la FCSB şi răspunsul a fost total neaşteptat. „Ar fi o lipsă de respect” | EXCLUSIV

FCSB Publicat astăzi, 15:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21765254/1/stanciu-1.jpg

 

 

Mihai Stoica a vorbit despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB.

Revenirea lui Stanciu la FCSB a fost un subiect important în ultima perioadă, mai ales că Gigi Becali a spus că şi-l doreşte înapoi la formaţia „roş-albastră”.  Jucătorul lui Damac, formaţie din Arabia Saudită cu care mijlocaşul mai are contract până în 2025, ar putea veni în vară, liber de contract.

Întrebat despre posibila revenire a lui Stanciu la FCSB, MM Stoica a amintit faptul că pe acea poziţie evoluează Darius Olaru şi Florin Tănase. Oficialul campioanei României a dezvăluit la Fotbal Show cum vede el situaţia Stanciu.

„Ce rămâne din asta este că are un cec în alb din partea lui Gigi. Dar cred că va încerca să mai joace în străinătate, are totuşi doar 31 de ani, merge pe 32. Şi la cum se prezintă… nu are cum să nu găsească.

Ce ai putea să-i reproşezi unui fotbalist ca Stanciu? Ok, nu a ajuns la Al Ahli, Al Hilal şi Al Nassr, dar e complicat, că acolo se caută nume mari, dar la nivelul ăsta e foarte bun.

Dar despre transfer, în primul rând e clar că nu discută. În al doilea rând, ar fi o lipsă de respect pentru jucătorii pe care-i avem, Olaru, Tănase, ca eu să discut despre cât de mult ne-am dori să vină un alt jucător pe poziţia lor. Nu fac aşa ceva!

Ţin foarte mult la Stanciu, îl apreciez enorm, dar eu consider că cel mai bun optar român la ora actuală este Olaru. Sigur, nu o să spun niciodată că mă pot elibera de doza de subiectivism.”, a declarat MM Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele