Ultima oră
Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su” Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan

Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League

FCSB Publicat astăzi, 16:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21764228/1/fcsb-sparta-praga-preliminarii-uefa-champions-league-13-08-2024.jpg

 

 

Joyskim Dawa (28 de ani) a venit de la Botoşani la FCSB în vara anului 2022.

De atunci, fundaşul camerunez a fost jucător de bază în lotul campioanei României, pentru care a bifat 106 meciuri, reuşind să înscrie 11 goluri şi să livreze 2 pase decisive.

Dawa a avut parte de evoluţii solide în ultima perioadă, mai ales în partidele disputate de FCSB în faza principală din Europa League. Fundaşul a fost integralist în victoria istorică de pe terenul celor de la PAOK, iar prestaţia sa de la Salonic l-a adus în vizorul mai multor cluburi din Premier League.

Presa britanică susţine că fotbalistul FCSB-ului este curtat intens de Leeds United, Everton şi Fulham, echipe ce ar fi dispuse să îi plătească lui Joyskim Dawa clauza de reziliere, care este în valoare de 4 milioane de euro.

The Mirror susţine că Fulham este clubul aflat în pole-posititon pentru a obţine semnătura fundaşului camerunez care a impresionat în tricoul campioanei României, datorită relaţiilor bune pe care britanicii le au cu impresarii jucătorului, iar cele două părţi ar fi purtat deja primele negocieri în vederea unui eventual transfer.

Pe lângă echipele menţionate anterior, se pare că şi Leicester City şi Burnley s-au interesat de serviciile lui Dawa.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, susţine Transfermakt.
  • Fundaşul camerunez mai are contract cu FCSB până în vara anului 2027
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele