Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Fotbal Romania Publicat astăzi, 09:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21739048/1/gigi-becali.jpg

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să se implice şi să controleze antrenamentele celor de la FCSB.

Florin Gardoş (35 de ani), fostul fotbalist al campioanei, studiază intens pentru a deveni antrenor după ce a renunţat la cariera de fotbalist.

Fostul fundaş central a văzut modul în care Gigi Becali are de gând să controleze antrenamentele „roş-albaştrilor” cu ajutprul inteligenţei artificiale şi a răbufnit.

„Am fost la cursuri, am fost pe la Atletico, cu Soriano de la City Group şi intră domnul Becali şi zice că vrea să pună pauză la antrenamente.

Am stat de luni până vineri, şase-şapte ore pe zi cu notiţe. Am avut tot felul de specialişti, Soriano e CEO City Group şi are City, Girona şi aşa mai departe. Să fii preşedinte la 13 cluburi, trebuie să ai un cap…

Am avut discuţii, cum să alegi jucătorii, cum să ai succes în fotbal” , a declarat Florin Gardoş, la Fanatik.

Văzând modul în care patronii echipelor de România se implică în treaba care în mod normal este a antrenorilor, Florin Gardoş se gândeşte dacă va profesa vreodată în ţară.

„Mă gândesc că dacă voi profesa vreodată o voi face într-o altă ţară, nu aici. Am avut un curs în mai, am fost la Lisabona şi am văzut academiile de la Benfica şi Sporting.

Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa

Eu văd o oportunitate, dacă implementezi cunoştinţele astea undeva ar trebui să ai succes”, a mai spus Gardoş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele