Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Fotbalistul în care Gigi Becali îşi punea toată încrederea l-a dezamăgit pe patron: „Am vrut să-l schimb în minutul 22”

FCSB Publicat pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21717309/1/becali-conferinta.png

FCSB s-a calificat, joi seară, în faza principală din Europa League. Campioana României a învins-o pe LASK Linz, scor 1-0, după ce partida tur s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Bucureştenii au dominat startul partidei de pe stadionul Steaua, apoi Ziereis a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 10. Adil Taoui a şutat şi el în minutul 15, iar gazdele au replicat prin ocazia lui David Miculescu, din minutul 43, când bucureşteanul a trimis pe paortă şi Siebenhandl a respins. Goalkeeperul oaspeţilor a prins şi şutul lui Florin Tănase, din minutul 45 şi la cabine s-a intrat cu scor alb.

După pauză FCSB a controlat meciul, dar nu a reuşit să concretizeze decât în minutul 90+2, când Darius Olaru a pătruns pe stânga, a şutat dintr-un unghi imposibil şi a înscris golul unei calificări aşteptate de şase ani, de când FCSB a jucat ultima oară în grupele Ligii Europa.

După fluierul final, Gigi Becali s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi implicit de calificarea, dar un jucător l-a dezamăgit. Este vorba despre Alexandru Băluţă, care acum ceva timp era favoritul patronului.

Jucătorul a fost schimbat la pauză cu Daniel Popa, însă Gigi Becali a dezvăluit că avea de gând să îl înlocuiască mult mai devreme.

”Omul în care aveam mare încredere, n-a contat în prima repriză. Am vrut să-l schimb în minutul 22”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport .

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele