Ultima oră
Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”

Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”
Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”

Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”
Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League
VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor
MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Superliga Publicat astăzi, 20:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21755836/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024-4.jpg

Echipa Unirea Slobozia a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, liderul clasamentului, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

La Clinceni, Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 16, prin Gele, iar în minutul 22 se contura deja surpriza, când Toma a înscris dintr-o lovitură liberă şi gazdele conduceau cu 2-0. 

Elevii lui Mihalcea au trecut pe lângă 3-0 în minutul 40 şi au intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Clujenii au revenit în meci prin golul lui Artur Miranyan, care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Boboc. 

Imediat Vlăsceanu a înscris pentru gazde, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid la Afalna, în minutul 53. Liderul clasamentului a egalat în minutul 63, la şutul din careu al lui Radu Boboc. Sekou Camara a trimis în bară, în minutul 83, iar oaspeţii au trecut pe lângă victorie la ultima fază a meciului. Masoero a trimis cu capul şi Toma a scos de pe linia porţii. 

După meci, Neluţu Sabău a oferit mai multe declaraţii. El l-a transmis un mesaj jucătorilor lui. 

”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

”Sunt mulţumit pentru că am revenit. La cum am arătat în prima repriză trebuie să te şi bucuri, a doua repriză am revenit, am înscris, am mai avut două sau trei situaţii. Aşa ca primă concluzie, avem mult de lucru. Nu conştientizăm şi nu realizăm că am fost o altă echipă ca tot ce înseamnă concentrare, organizare, modestie. Începem să devenit altceva, dar timpul şi astfel de jocuri te aşează şi te ajută să înveţi ce decizii iei. 

Mă preocupă în aceste două săptămâni de pauză ce am de făcut cu ei pentru a îi aduce la un nivel de forţă, de viteză, de încredere, de tot ce înseamnă dueluri. Pierdem atât de uşor duelurile unu la unu. Ceva s-a schimbat, dar nu mi-am pierdut speranţa că ne vom îndeplini obiectivul. Cred că ne vom califica în play-off şi am încredere în munca pe care o fac şi în foarte mulţi jucători din echipă. 

Ne-au dominat pentru că noi încercăm să jucăm şi când trebuie să aşezăm fiecare acţiune, noi nu luăm cele mai bune opţiuni. Revenim destul de greu şi prea uşor adversarul joacă în spatele fundaşilor. Aici trebuie să lucrăm, pentru că noi nu am arătat aşa. Poate că ne-am crezut prea valoroşi şi prea importanţi. Atunci s-a creat acea stare de mulţumire şi că se pot rezolva lucrurile şi când nu suntem total pregătiţi.

Trebuie să ne pregătim foarte bine, ei trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi, trebuie să ai soluţii”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Scorul final a fost Unirea Slobozia – U Cluj 2-2 şi echipa lui Sabău rămâne lider, cu 23 de puncte, iar Unirea Slobozia se află pe locul 13, cu 12 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele