Ultima oră
Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong
A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani
E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”

E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”
Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple
Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an
Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong

Răzvan Lucescu, exploziv înainte de meciul din Europa League: "Pentru mine FCSB este Steaua!”

FCSB Publicat astăzi, 14:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21752178/1/profimedia-0801917856.jpg

PAOK şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00, în etapa a doua a fazei principale din Europa League. Meciul de la Salonic va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

După prima etapă, FCSB se află pe locul secund, cu trei puncte şi golaveraj 4-1, în urma victoriei în faţa lui RFS.

De cealaltă parte, PAOK a început cu stângul faza principală, cu o înfrângere, scor 1-3, în faţa lui Galatasaray.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Răzvan Lucescu a oferit mai multe declaraţii. El a tranşat şi conflictul dintre Steaua şi FCSB. 

"Eu cred că această rotaţie a jucătorilor îi ajută pe toţi să fie foarte motivaţi, prezenţi în munca echipei, să aibă forţe proaspete de la un meci la altul. Nu uita că FCSB a început greoi campionatul - absolut normal! Câştigase titlul, a fost o stare de euforie, motivaţia n-a fost la cel mai înalt nivel. Să ştii că şi noi am simţit-o pe pielea noastră, dar noi n-am început campionatul imediat.

Încet, încet, lucrurile s-au aşezat şi au început să obţină rezultate bune. Arată clar că sunt în revenire. În Europa a existat motivaţia foarte mare şi i-a ajutat să compenseze. FCSB e o echipă care joacă fotbal, care îndrăzneşte, care are jucători de talent, pe fiecare post sunt mai multe posibilităţi şi de aceea se şi fac foarte multe schimbări. Analizând-o în aceste zile foarte atent pot să spun doar că e o echipă foarte puternică", a spus Răzvan Lucescu.

"Pentru mine e ceva absolut normal. Am început în 2004, am trecut prin sute de experienţe, am câştigat foarte mult, am pierdut foarte mult. Ca să ajung să câştig a trebuit să pierd. Ajungi la a vedea fiecare meci ca pe un meci. Atât şi nimic mai mult. După urmează altul.

Dacă este să plec mâine din fotbal, eu plec satisfăcut şi fericit. Am atins tot ceea ce voiam să ating. De acum vreau să mă bucur. Într-adevăr, vreau să câştig fiecare meci, asta rămâne în mine, dar din celelalte puncte de vedere mi-am demonstrat ce aveam să-mi demonstrez. Pentru mine meciul contra lui FCSB este un meci la fel ca toate celelalte. Nimic mai mult", a mai spus Răzvan Lucescu.

"Pentru mine este Steaua. Eu nu ştiu ce se întâmplă, nu mă pricep la contracte, habar n-am, n-am fost implicat. Eu văd doar o continuitate a acelei echipe Steaua care aparţinea în ultima perioadă tot lui Gigi Becali. Cum s-a ajuns acolo nu ştiu şi nu mă interesează. Pentru mine e Steaua. Am spus acum FCSB ca să nu creez confuzie aici pentru că nu ştiu cum a apărut în media, FCSB sau Steaua. Dar este Steaua!", a mai spus Lucescu.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele