Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

E gata! Gigi Becali a văzut partida cu CFR Cluj şi a luat o decizie radicală: „O să joace cei valoroşi”

FCSB Publicat pe duminică, 23:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21734118/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024.jpg

 

 

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FCSB, într-un meci din etapa a noua a Superligii, în care a condus cu 2-0.

Ardelenii au condus cu 2-0 după dubla lui Louis Munteanu (’36, ’49), însă campioana României a revenit prin reuşitele lui Băluţă (’59) şi Dawa (‘88).

Imediat după fluierul final al partidei din Gruia, Gigi Becali a intrat în direct şi a anunat ce lot va alinia FCSB de acum încolo.

„Băluţă apare, Bîrligea apare, Popescu apare şi el că nu avem U-21. O să iasă Miculescu, Popa, Baeten. O să apuce şi Ştefănescu până când demonstrează. La revedere cu doi închizători.

Am văzut ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Va fi Tănase cu Olaru şi Şut. Vreau să dăm 4-5 goluri, să năucim adversarul. Nu o să fie chiar aşa de obositor. O să fie şi pauză.

Nu facem două echipe. Facem o echipă care să joace şi colo şi colo. Nu mai facem două echipe. O să joace cei valoroşi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele